Címsor PDF mockup

Köszönjük!

Az ebook letöltő linkjét elküldtük a megadott email címedre. Belekerülhet néhány percbe, mire megérkezik, légy türelmes.

A könyvhöz jó szórakozást kívánunk, és persze azt, hogy a lehető legtöbbet ki tudd hozni a tanultakból.

Amíg megérkezik az email, keress tollat és papírt, szükséged lesz rá!

Még valami!

Mielőtt belemerülnél a címsorírás rejtelmeibe, szeretnénk neked mutatni valamit:

Ha érdekelnek a címsorok, minden bizonnyal a landing oldalak is érdekelni fognak! Remélem, előtted sem ismeretlen az ilyen oldalak vállalkozásra gyakorolt óriási marketing szerepe.

Írtunk egy érdekes cikket a témában, aminek az egyik részletét szeretném most megosztani Veled:

“Képzeld el, hogy van egy fizikai boltod, ahová naponta több tucat, netán több száz vagy ezer potenciális vásárló tér be. Van köztük olyan, aki látta a kirakatot, olyan, aki olvasta a helyi újságban a hirdetésedet, és olyan is, akinek csak a környéken volt dolga, és benézett, amíg várt a buszra.

Képzeld el, hogy minden egyes betérő potenciális vásárlóhoz oda tudnál küldeni egy szakképzett eladót, aki nem csupán a lehetséges vevő felmerülő kérdéseire válaszol, hanem egy előre megírt értékesítési script szerint vezeti rá a vásárlót, hogy szüksége van a termékedre.

Mit gondolsz, mennyivel több vásárlást tudnál generálni a fent említett, “minden-vásárlóra-egy-eladó” módszerrel, mintha egy eladók nélküli, önkiszolgáló boltot üzemeltetnél?”

SOKKAL!

A válasz egyértelmű!

Ha sikerült felkeltenünk az érdeklődésedet a landing oldalakkal kapcsolatban, mindenképp figyelmedbe ajánlom a következő oldalunkat, ahol többet megtudhatsz az online marketing “Szent Gráljáról”:

Ezt a kupont még meg fogod köszönni! 😉
Egy trainingünk árából azonnali 2000Ft kedvezményben részesít.
Másold ki, és vidd magaddal a következő oldalra!

Kupon kódod:

UPG8269

×
×

Cart