LOGO

Fejleszd a marketinged, és növeld hirdetéseid megtérülését

17 lecke | 110 perc videós tananyag | gyakorló feladatok | 100% online, lifetime hozzáférés | 4 bónusz

Bukdácsoló hirdetések
vs
eladási rekordok

Tudtad, hogy az életben maradásért küzdő és az eladási rekordokat döntögető vállalkozások közti különbség valójában csak két betű? Bizony, ez a két betű pedig az LP, mint Landing Page. Hadd magyarázzam meg!

Az autókereskedésekre jellemző értékesítési modellt, ahol minden potenciális vásárlóra jut egy jól képzett értékesítő, egyszerűen bevezethetjük a saját értékesítésünkbe.

Az érdeklődők nem lesznek magukra hagyva, hanem egy jól megtervezett rendszer segíti őket a vásárlási döntés meghozatalában.

Ha több eladást szeretnél, fordíts nagyobb figyelmet a vásárlóidra, és egy landing oldallal ezt megteheted az értékesítési szakemberek havi bérének a töredékéért!

Az online marketingben a landing oldal igazi “GameChanger“. A hirdetési költségek növelése nélkül képes megsokszorozni a kampányok megtérülését. A jól felépített landing oldalak növelik a vásárlási arányokat, és behozhatatlan előnyhöz juttatják vállalkozásodat versenytársaiddal szemben.

Érdekelne az ehhez szükséges tudás elsajátítása?

Használd ki az internet előnyeit

Bár sokan nincsenek vele tisztában, az interneten nem csak macskás videókat lehet nézegetni. Az online tér lehetőséget ad nekünk arra, hogy megszüntessük az idő és távolság okozta problémákat. Ha vettél már részt szakmai előadáson, szemináriumon, biztosan te is mérlegelted jegyvásárlás előtt, hogy mennyit kell utaznod a helyszínre, jó időpontban van-e a kurzus, és hogy mindezeket az erőfeszítéseket kárpótolja-e majd vajon a megszerzett tudás.

De ha épp jó helyen és időben is van az előadás, akkor is csak egyszer vehetsz rajta részt a pénzedért. Tehát a megszerzett tudás nagyban függ attól, hogy mennyire tudsz jól jegyzetelni és figyelni egyszerre. Ha otthon visszaolvasva nem érted a jegyzetedet, vehetsz újra belépőt, hogy meghallgasd még egyszer, vagy rosszabb esetben nem, vagy helytelenül tanulod meg az anyagot.

Egy kiválóan lejegyzetelt előadásnál is megvan az a probléma, hogy az előadó által utólag fejlesztett és tökéletesített tananyag legfrissebb változatát csak akkor kaphatod meg, ha újra jegyet vásárolsz az előadásra. Az elévült tudásnál nem sok veszélyesebb van.

Egy internetes kurzusnál elfelejtheted az összes fentebb említett nehézséget! Helytől és időtől függetlenül, akkor és olyan tempóban tanulhatsz, ahogy az Neked a legeredményesebb. A lifetime hozzáféréssel a jövőben is jogosult vagy a training javított és kiegészített tananyagára, így naprakészen tarthatod a tudásod.  Az online kurzusok tehát nem csupán kényelmesebbek, de hasznosabbak is a hagyományos előadásoknál.

Akkor való neked ez a training, ha...

Ha a fentiek igazak rád, akkor ez a training óriási eredményeket fog hozni Neked, és új szintre emelheted vele a vállalkozásod marketingjét.

Viszont NE vedd meg ezt a traininget, ha csak megnéznéd, de nem használnád fel a benne lévő tudást, mert azzal csak az idődet és a pénzedet pazarolnád.

Csak akkor lesz értelme a kurzusnak, ha azonnal átülteted a valóságba a tanultakat, és elkezdesz vele pénzt termelni. Akkor viszont verhetetlen befektetés lesz.

Valós tudás és versenyelőny

17 lecke, 110 perc videós tartalom

Azonnali hozzáférést kapsz a teljes tananyaghoz, hogy kiemelkedő és átfogó tudást szerezhess a landing oldalak elkészítésének minden részletéről.

Gyakorlatorientált tananyag

Az elmélet bemutatása után valós példák segítségével sajátíthatod el a technikákat, és gyakorló feladatokkal tökéletesítheted a tudásodat.

Kutatásokra épülő tudásanyag

A trainingben tanultak marketingpszichológiai kutatásokon alapulnak, és bizonyítottan hatnak az emberi természetre, így lesz a tudásod időtálló és hasznos.

Lifetime hozzáférés

Tanulj a saját tempódban, és ha kell, évek múlva is visszanézheted a videókat. A training későbbi kiegészítéseihez, fejlesztéseihez is hozzáférsz majd.

Reszponzív kezelőfelület

Tanulj ott és akkor, amikor Neked jó. A training kezelőfelülete 100% telefon kompatibilis, így akár útközben is fejlesztheted marketing tudásod.

A training elemei

Landing oldal és AIDA

AIDA blokkok bemutatása

Bevezető a gyakorlati részhez

Attention: Főcím + Alcím

Attention: CTA shortcut

Attention: Kezdőkép

Interest: Probléma bemutatása

Interest: Fő haszon

Interest: Célközönség meghatározása

Desire: Termékelőnyök, termékleírás

Desire: Felhasználási / Teljesítési mód

Desire: Calm

Desire: Bónusz

Action: Sürgetés / Szűkösség sugallása

Action: Összefoglalás

Action: Call to action

1
2
3

Action: Utóirat

Bónuszok

Nézz bele a
trainingbe

Vásárlás után azonnal hozzáférést kapsz a kurzus teljes tartalmához, amit a weboldalunkon érhetsz majd el, egy külön erre a célra kialakított felületen.

Az egyes leckéket különálló blokkokban találod, hogy átlátható és könnyen kezelhető legyen a training vezérlőpultja. Akár telefonról vagy tabletről is tanulhatsz.

Megvettem a landing oldal bootcampet, és azt kell, hogy mondjam, minden szinten hozta az elvárásokat, sőt! Teljes és gyakorlatias tudást kaptam. A videók érthetően és szórakoztatóan magyarázzák el a tananyagot, amit biztosan ajánlani fogok az ismerőseimnek is! Külön köszönet a kérdéseimre adott gyors válaszokért!

Singer R.
5/5

1 év upgraded bulletproof garancia

Nem elírás, 1 év pénzvisszafizetési garanciát vállalunk a trainingünkre! Mivel számunkra mindennél fontosabb az ügyfeleink elégedettsége, ha bizalmat szavazol nekünk, tartozunk annyival, hogy a pénzedért és idődért cserébe a legjobbat kapd.

Míg mások vagy egyáltalán nem, vagy csak nevetséges és kiskapukkal teletűzdelt garanciát vállalnak, mi azt mondjuk: ha nem vagy elégedett a megvásárolt traininggel, és úgy érzed, hogy nem azt a tudást kapod, amiért fizettél, csak egyszerűen írj nekünk egy éven belül, és kérdés nélkül visszaadjuk a teljes árat.

Nincsenek kiskapuk és mellébeszélés. Ahogy mindenkitől, úgy magunktól is csak a legjobbat fogadjuk el, és úgy gondoljuk, hogy ez Neked is kijár, ha tehát úgy érzed, nem a legjobbat kaptad, pénz vissza, és nem vesztettél semmit.

Maradt még kérdésed?

Azt jelenti, hogy Te mindaddig hozzáférsz a traininghez, és az összes frissítéshez, kiegészítéshez, amíg ezt a kurzust értékesítjük. Azt nem tudom megígérni, hogy életed végéig, de a training “élete” végéig biztosan! (Illetve minimum 1 évig)

Miután az oldal alján rákattintottál a “Megrendelem” gombra, a pénztár oldalra kerülsz, ahol miután kitöltötted a kért adatokat, bankkártyával tudsz fizetni, és utána azonnal hozzáférést kapsz az összes anyaghoz.

A Facebook oldalunkon üzenet formájában, vagy emailben ezen a címen: [email protected]

Azt jelenti, hogy Te mindaddig hozzáférsz a traininghez, és az összes frissítéshez, kiegészítéshez, amíg ezt a kurzust értékesítjük. Azt nem tudom megígérni, hogy életed végéig, de a training “élete” végéig biztosan! (Illetve minimum 1 évig)

Miután az oldal alján rákattintottál a “Megrendelem” gombra, a pénztár oldalra kerülsz, ahol miután kitöltötted a kért adatokat, bankkártyával tudsz fizetni, és utána azonnal hozzáférést kapsz az összes anyaghoz.

A Facebook oldalunkon üzenet formájában, vagy emailben ezen a címen: [email protected]

Bónuszok a
training mellé:

Landing Oldal Szövegírás Checklist

Egy PDF-ben összeszedve minden fontos pont, amit nem hagyhatsz ki a landing oldalad szövegírásakor

Ultimate Landing Oldal Checklist

Használd mindig, mielőtt landing oldalt készítesz, hogy biztosan minden blokk meglegyen (PDF)

Landing Oldal Sablonok

4db teljes landing oldal sablon, amit nyugodtan lemásolhatsz, és már használhatod is (PDF)

Facebook hirdetés Gyorstalpaló

Készítsd el első profitábilis Facebook hirdetésed, akár technikai hozzáértés nélkül, ennek a 20 perces gyakorlatorientált gyorstalpaló videós trainingnek a segítségével

A bónuszokhoz a training megvásárlása után azonnal hozzáférsz.

Használd fel az extra anyagokat, hogy még többet profitálhass a trainingből.

most mindössze két gyorséttermi menü áráért megkaphatod a teljes csomagot

0
db
lecke
0
perc
videós tananyag
0
db
bónusz

lifetime

hozzáférés

Átfogó, értékes tudás

A training elvégzése után birtokodban lesz egy olyan hasznos tudás az online marketing területén, amit kamatoztathatsz saját vállalkozásodban, vagy ügyfeleidében.

Lifetime hozzáférés

A training megvásárlásával hozzáférést kapsz egy online felülethez, ahol megtalálod a videókat, illetve a későbbi kiegészítéseket és fejlesztéseket is megkapod.

Valós példák és gyakorló feladatok

Nem csak elméletben vesszük át a landing oldal egyes elemeit, de életszerű példákkal szemléltetjük, és gyakorló feladatokkal segítünk a technikák elsajátításában.

4 értékes bónusz

A traininggel együtt azonnali hozzáférést kapsz 3 PDF-hez, amik a landing oldalad elkészítésében segítenek, illetve egy 20 perces Facebook hirdetés gyorstalpaló videóhoz.

Landing Oldal BootCamp videós training

- Azonnali hozzáférés mind a 17 leckéhez
- 110 perc videós tananyag
- Azonnali ajándék: 4 bónusz
- Lifetime hozzáférés
- 1 év pénzvisszfizetési garancia
7 980 Ft

*Ha van kuponod, azt a pénztár oldalon tudod beváltani.

u.i.: Vásárlás után a training teljes tartalmához, beleértve a 4 bónuszt is, azonnal hozzáférhetsz. A 17 leckére bontott, 110 perces videós anyag gyakorlati példákon keresztül mutatja meg és segít a landing oldal elemeinek az elsajátításában. Amennyiben nem vagy elégedett a traininggel, a vásárlástól számított 365 napon belül kérdés nélkül visszautaljuk az árát. A training megvásárlásával, két gyorséttermi menü áráért egy hasznos, a hirdetéseid megtérülését sokszorosan megnövelő tudásra tehetsz szert, lényegében kockázat nélkül, a pénzvisszafizetési garanciánknak köszönhetően.

×
×

Cart

Nem sikerült még dönteni?

Válaszd a LITE verziót, ha bizonytalan vagy, hogy Neked való-e ez a training.

Megkapod az első 6 leckét, vagyis a bevezetőkön túl az Attention oldalrészről szóló videókat. Természetesen erre is érvényes az 1 éves pénzvisszafizetési garanciánk, illetve a lifetime hozzáférésed.

Ha később meggondolnád magad, és mégis a teljes csomagra szeretnél váltani, könnyedén megteheted, és a LITE csomag ára is levonásra kerül majd.