A modern vállalkozás alapja:

automatizált, kiszámítható

vevőszerzés

Lépj új szintre vállalkozásoddal: növeld a bevételed azzal, hogy időt és energiát takarítasz meg magadnak

Ismerős az érzés?

Mi jut eszedbe, ha azt mondom konkurencia, bérleti díj, hó vége, adminisztráció?

Ha ezek hallatán a gyomrod összeszorul, akkor bizonyára ismerős az érzés, amikor a vásárlások kiszámíthatatlanul jönnek és a rengeteg papírmunka annyi idődet és energiádat veszi el, hogy úgy érzed nem vállalkozásod van, hanem egy munkahelyet építettél fel magadnak.

A kiszolgáltatottság és bizonytalanság teljesen felőröl, amit következetlen bevétel okoz. A növekedés és a hosszú távú tervezés csak egy álom, amire az életben maradásért folytatott küzdelem terhe települ.

A sok “jó lenne, de nincsen rá időm” típusú ötletek. A lehetőségek és a konkurencia kézen fogva suhannak el melletted, miközben azt mormogod magadban, hogy “szerencséjük volt”.

Valahogy nagyon nem így képzelted el az elején ezt az egészet, ugye?

Nem is gondolnád

Egy kutatás szerint a megkérdezett kezdő vállalkozók átlagosan napi 3 órát töltenek olyan feladatokkal, mint számlázás, rendelések adminisztrálása és folyamatos vevőszerzési intézkedések.

Napi 3 órát!

Számoljunk: a vállalkozók tehát a munkaidejüknek nem kevesebb, mint 37,5%-t töltik olyan feladatokkal, amik automatizálhatóak lennének. Egy hónapban ez 7,5 munkanap.

Képzeld el mennyivel előrébb járnál most a vállalkozásodban, ha ezt a napi 3 órát olyannal tölthetnéd, ami előre visz és bevételt generál! Ha ezt a napi 3 órát hasznos dologgal tudnád tölteni, az olyan lenne, mintha 2,5 évente 1 teljes évet nyernél, ugyanis ennyivel több időd lenne valóban értéket teremtő tevékenységekre.

Na, ezután másképp nézel a számlák kitöltésére fordított idődre?

Itt a következő lépés:
max level upgrade

Automatizáltság

Nyerd meg magadnak azt a napi 3 órát, automatizáljuk az adminisztratív és vevőszerző feladatok zömét, hogy 37,5%-al több hasznos időd legyen.

Kiszámíthatóság

A “lesz, amennyi lesz” nem üzleti terv, ne stresszelj állandóan a bevétel miatt, kiszámíthatóvá tesszük a vevőszerzést.

Növekedés

Segítünk vállalkozásodat egy professzionális, komplett rendszerre építeni, ezzel stabil alapot biztosítani a márkád növelésére.

Mert TE olyan vagy,
aki...

Rosszul gondoljuk?

Szolgáltatás elemeinek bemutatása

Practice makes perfect

We know about your hectic schedule. We also know the only way you truly understand a subject is by practicing it in a real environment. This is why we’ve set a playground area that’s full of hours of exercises, questions and challenges. It even has a gaming section. 

The best campus facilities

In addition to our online classroom, we also offer an option to take part in a live classroom. It takes place in our vast campus located in Westfield, London. Here you’ll be able to use the most up-to-date facilities and computer equipment.

így fogunk együttdolgozni

Online konzultáció

ahol felmérjük az igényeidet és vállalkozásod jelenlegi állapotát, majd kapsz egy részletes projektleírást és árajánlatot.

Marketingstratégia kialakítása

amikor megtaláljuk a célpiacod és a vevőidhez igényeihez alakítjuk terméked pozícionálását. Kitaláljuk miben lehetsz jobb a konkurensednél és az erősségeidre fókuszáljuk a kommunikációt.

Béta változat

ami az igényeid alapján elkészített első változata az oldaladnak. Itt az oldal szerkezete van előtérbehelyezve, a design csak ezután következhet.

Visszacsatolás és átalakítások

miután a béta változatról elmondtad a véleményedet, elvégezzük a szükséges módosításokat. Ez a pont annyiszer ismétlődik, amíg azt nem mondod, hogy elégedett vagy az eredménnyel.

Kezdő kampány

megtervezünk és ekészítünk egy több platformon átívelő, komplex kampányt, amivel bevezeted a termékedet a piacra. A promóció teljes technikai és elméleti hátterét rád optimalizáljuk.

Projekt átadása

a kész weboldalad irányítása teljes egészében a Te kezedbe kerül! Betanítjuk a szükséges funkciókat és megegyezünk a jővővel kapcsolatban.

Social proof

Miért hinnél nekünk? Higgy a szemednek és a fülednek!

Számunkra rettentően fontos az ügyfeleink elégedettsége, így a visszajelzésekre nem csak büszkén nézünk, hanem keressük benne a lehetőséget a fejlődésre. Nézd meg mit mondanak rólunk korábbi ügyfeleink, és döntsd el Te magad, hogy szeretnél e az Ő táborukba tartozni.

Videó lejátszása
"Elképesztő eredmények..."
5/5
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Adam Sendler
webcím
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mila Kunis
webcím
Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Mike Sendler
webcím

Te leszel a következő elégedett ügyfelünk,
vagy a konkurensed?

Büszkén mutatjuk be:
új Upgraded
Bulletproof garanciánkat

Megbolondultunk? Továbbfejlesztettük korábbi Bulletproof Garanciánkat, minden kockázatot átvállalunk! A közös munka nem hazárdjáték, ha nem teljesítjük, amit ígérünk szó nélkül visszafizetünk mindent, egy héten belül. És pont.
Őrülten hangzik? Az is, de bevállaljuk!

BulletproofGarancia

Garantált automatizáltság

2 kattintásos rendelés exportálás, weboldalról excelbe

Garantált adminisztráció mentesség

Nincs többé manuálisan kiállított, vagy kiküldött számla

Maximális támogatás

Hétköznap 12, hétvégén 24 órán belüli válasz email a projekt időtartama alatt

Ha nem tetszik: visszafizetés

Elégedetlenség esetén teljes visszatérítést kapsz

100% biztonság
0% kockázat

Nem csak a munkadíj, de az egyéb költségeket is visszafizetjük

Nincs kérdés, nincs apróbetű

Nem fogunk akadékoskodni, vagy titkos záradékokra hivatkozni

GYIK

#1 KÉRDÉS

Válasz

#2 KÉRDÉS

Válasz

Itt az ideje automatizálni,
kérj ingyenes online konzultációt

Add meg a kért adatokat és jelentkezz a gombra kattintva az ingyenes, online konzultációnkra. Ez egy 30 perces beszélgetés a vállalkozásodról, ahol kitaláljuk, hogyan tudnánk segíteni neked, és hasznos tanácsokat kapsz a vevőszerzésre akkor is, ha végül nem szeretnéd, hogy upgradeljük vállalkozásodat.

Arrow 4

Kattints a Neked megfelelő időpontra, és foglald le az ingyenes konzultációt!

30 percben megbeszéljük

Közösen kitaláljuk, hogyan érheted el az automatizált vevőszerzést, és hogyan tudunk ebben segíteni Neked.

Nincs elköteleződés

Ha a beszélgetés végén úgy gondolod, hogy nem tudnánk neked hasznot termelni, egyszerűen elköszönünk, nem eröltetjük rád az ajánlatunkat.

Helyfüggetlen, 100% online

Nem kell átutaznod a fél országot, csak a laptopodra vagy a telefonodra lesz szükséged, a konzultáció teljes egészében online zajlik.

július 2024
hét ked sze csü pén
12345
89101112
1516171819
2223242526
29303112

*Az időpont kiválasztása után add meg elérhetőségeidet, és a gombra kattintva lefoglalhatod a konzultációt.
A megadott email címre semmilyen promóciót nem founk küldeni, csak a kapcsolatfelvétel miatt szükséges.
A konzultáción való részvétel nem jelent vásárlási kötelezettséget.

×
×

Cart