Köszönjük!

Időpontfoglalásodat sikeresen elmentettük. Hamarosan kapni fogsz egy visszaigazoló levelet a megadott email címre. Elküldünk minden információt, amire szükséged lehet, hogy felkészülj a konzultációra, ami így lesz a leghatásosabb.

Segíthetünk még valamiben?

Néhány ügyfelünk úgy érezte, hogy neki nem elég egy landing oldal, ami az “alapcsomagban” van és többet szeretett volna. Az ő maximalizmusuk inspirált minket az alábbi, kiegészítő szolgáltatások kifejlesztésében:

Socialmedia kampány

Online hirdetéseidet saját magadnak menedzseled, de úgy érzed nem érted el a potenciálod csúcsát? Van, amit jobb hozzáértőkre bízni.

Biztos tudod, hogy a Facebook mérföldkő az online marketing világában, de csak akkor tudod a legtöbb profitot realizálni kampányaidon, ha teljes egészében kihasználod a lehetőségeket. Bízz meg minket teljes online kampányod levezénylésével, és egy komplex probléma helyett egy megoldást kapsz, fejtörés nélkül!

Elkészítjük Facebook és Instagram hirdetéseidet képszerkesztéssel és reklámszövegírással. Hirdetéseidet folyamatosan optimalizáljuk és célközönségedhez igazítjuk élő tesztekkel.

Foglalkozz a vállalkozásod azon részével, amiben a legjobb vagy, a kampányokat meg bízd csak ránk nyugodtan.

Email marketing

Az email marketing előnyeit hosszasan lehetne sorolni, de remélem Te is ismered őket. Egy jól felépített és kellő nagyságú email listával villámgyorsan, fillérekből érhetsz el releváns érdeklődőket, akik már egyszer bizalmat szavaztak neked feliratkozásukkal.

Kitűnő módja ez a villám-kampányok minimális költségű levezetésére. Az email marketing alapja továbbá a többlépcsős értékesítésnek, vásárlói utánkövetésnek is.

Ha a fentiek egyike a célja az Upgraded Landing Page-ednek, feltétlenül ajánljuk hozzá Email marketing extra csomagunkat! Vállaljuk az email rendszer kiépítését és az automatizált levelek megírását, beprogramozását.

Ha nagy értékű terméket, szolgáltatást árulsz, a többlépcsős értékesítés a Te utad, Upgradelj email marketinggel.

Leadgen PDF

Mi lehetne tökéletesebb érdeklődőszerzésre, email listaépítésre, mint egy témába illő, letölthető PDF?

Ez nem újdonság, mások is használnak lead generáló, úgynevezett csalikat, nem véletlenül: mert működik! Egy checklista, vagy egy Top10 gyűjtemény a célközönséged kedvenc témájában, és már rohannak is feliratkozni az email listádra, hogy letölthessék.

Egy leadgen PDF akkor működik a legjobban, ha valódi értéket ad a letöltőjének. Bízd ránk az elkészítését, és mi szállítjuk neked a feliratkozókat, tömött sorokban.

A legjobb az egészben, hogy olyan érdeklődőket érhetsz így el, akiket valóban vonz a terméked, szolgáltatásod, és amíg a listádon vannak minimális marketing költséggel szólhatsz hozzájuk. Ugye látod benne az óriási potenciált?

Természetesen a lista építés menetét úgy alakítottuk ki, hogy az 100%-ban GDPR kompatibilis legyen, így neked semmitől nem kell tartanod.

Meghosszabbított üzemeltetés

Hosszú kampányt tervezel? Az ügyfeleink nagy része csak rövidtávú promóciókat készít, így nekik elég az alapcsomagba foglalt 2 hónapos üzemeltetés és karbantartás.

Ha te inkább hosszú távra tervezel, hosszabbítsd meg az üzemeltetési időt! Továbbra is jár a teljes oldal felügyelet és villámgyors hibaelhárítás.

Egy hosszabb lefutású kampánynál jelentős profit növekedésre számíthatsz, minimális extra költség mellett.

Minden megvásárolt extra hónap mellé jár 1 órányi oldal szerkesztési munkaidő, így az sem okozhat problémát, ha időközben néhány részleten változtatni kell.

A hozzáadott hónapok ára egységesen csupán 5000 Ft, amit a hónap elején kell fizetned és bármikor visszamondhatod.

Socialmedia kampány

Aknázd ki a Facebook és Instagram nyújtotta marketing lehetőségeket, fejfájást okozó problémák nélkül. Elkészítjük komplex kampányodat képszerkesztéssel és reklámszövegírással együtt

Email marketing

Érj el potenciális vásárlókat villámgyorsan, fillérekből egy jól felépített email listával. Ha nagy értékű terméket, szolgáltatást árulsz, ugródeszkát fog jelenteni a többlépcsős értékesítés bevezetése, aminek alapja az email marketing

LeadGen PDF

Az email lista építés legjobb módja egy olyan ingyenesen letölthető csali ajánlat, ami valós érdeklődőket vonz. Bízd ránk a munka nehezét és egy olyan letölthető PDF-et kapsz, ami szállítja neked a releváns feliratkozókat

Meghosszabbítás

Az első 2 hónap utáni extra hónapok mellé vásárolt üzemeltetés mellé jár havi 1 órányi oldal szerkesztés, hogy a hosszútávú kampányaid is mindig frissek maradjanak. A nagy profitot hosszútávon érheted el

Maxold ki a kampányaid potenciálját

Pipáld be lent az Upgraded Landing Page csomagodhoz hozzáadni kívánt extrákat, majd add meg ugyanazt az email címet, amivel konzultációs időpontot foglaltál. Ezzel segítesz nekünk, hogy előre tudjuk mivel készüljünk, így még hatékonyabb és gyorsabb legyen a konzultáció.

Milyen extrákat szeretnél Upgraded Landing Page-ed felturbózásához?

*A form kitöltése nem jár vásárlási kötelezettséggel, az árakat és részleteket a korábban lefoglalt online konzultáción beszéljük meg, igényfelmérés alapján.

×
×

Cart