LOGO

A felháborítóan hatásos módja a hirdetési eredményeid javításának

Ismerd meg a kampányok új szintjét:
növeld a promócióid bevételét a vásárlói élmény javításával,
használj Upgraded landing oldalt

Hol vanak a vásárlóim?

Nem érted, miért nem hozza a kívánt megtérülést a kampányod? Hiába a jó reklám, mégsem jönnek az érdeklődők?

Ha saját magadnak intézed a kampányaid hirdetését, biztosan éjszakáztál már egy-egy reklámszöveg megírása felett, álmatlanul forgolódtál, mire kitaláltad, hogy hogyan fogd meg a vásárlókat, de a végén elmaradt a tűzijáték.

Vagy hiába bíztál meg “szakértőket”, csak több bonyodalmat okozott, mintha saját magadra hagytad volna.

A sok sikertelen kampány miatt néha úgy érzed, hogy elérted a felső határaidat, és kételkedni kezdesz a termékedben, vagy még rosszabb esetben saját magadban?

“Bezzeg a konkurencia kampányainál csak úgy tobzódnak a vevők, és rekordokat döntenek a konverziós számok.”

Valahogy nagyon nem így képzelted el az elején ezt az egészet, ugye?

kockázatmentes nyugalommal

Kiszervezni valamit mindig kockázatos. Ha meg is bízunk abban, hogy hozzák a kívánt eredményt, még akkor is lehetnek “mellékhatások”.

Amikor megbízol valakit, hogy kezelje a hirdetéseidet és a weboldaladat, meg kell adnod neki bizalmas belépési adatokat, és ha szerencséd van, akkor sem szándékosan, sem véletlenül nem ront el valamit, amivel hosszú napokra, hetekre kinyírja az oldalad.

És még akkor is ott a lehetősége, hogy az általa használt rendszer összeférhetetlen a weboldaladdal. Ez okozhat működésbeli problémákat, de minden bizonnyal a sokszorosára megnyújtja a projekt elkészítésének idejét, amíg bevételed sem lesz a kampányodból.

Kinek hiányzik még, hogy emiatt is aggódnia kelljen?

Itt a következő lépés:
upgraded landing page

Nem kell...

...megbeszélésekre járkálni

Nyerj időt magadnak a 100%-ban online ügyintézésünkkel. Nem csak a fizetést és a számlázást, de az ajánlattételt és minden egyeztetést is elintézhetsz velünk interneten.

...heteket várni a kész projektre

Az ajánláttételtől számított akár 48 órán belül kézhez kaphatod a teljesen személyreszabott landing oldaladat.

...bizalmas adatokat megadni

A projekt elkészítéséhez nincs szükségünk a weboldalad belépési adataira, sem más jelszavadra. Nem kell felesleges kockázatot vállalnod.

Helyette...

...legmodernebb megoldások

Az ergonomikus design és teljes telefon- és tabletkompatibilitás mellett biztosítjuk a komplex forgalmi adatokat, hogy mindig képben legyél vásárlóid szokásairól.

...teljes körű kivitelezés

Elvégezzük a grafikai elemek és szöveges tartalmak elkészítését is a projekthez, így te egy “kulcsrakész” landing oldalt kapsz, amit már hozzá kell kötni az aktuális hirdetésre.

...weboldaladtól független

Landing oldalainkat weblapodtól különálló felületre építjük fel, aminek a számtalan előnye mellett a hagyományos módszer hátrányait is ki tudjuk küszöbölni.

Az újdonság varázsa:
mitől jobb ez a hagyományosnál?

Eltérően a megszokottól, nem a Te weboldaladra építjük fel landing oldaladat, hanem egy saját domainünkre. Ahogy a látogató végigmegy a landing oldalon és vásárlóvá válik, átvezetjük a saját weboldalad egy kijelölt pontjára, ahol már csak a vásárlással kell törődnie.

Ennek a módszernek jelentősen több előnye van, mint a hagyományosnak, hiszen gondolj csak bele:

  • Nem kell hozzáférést adnod nekünk a weboldaladhoz, így nem vállalsz semmilyen felesleges biztonsági kockázatot;
  • Nem kell várnunk senkire, így számottevően gyorsabb a projekt végrehajtási ideje, tehát hamarabb kapod meg a kész landing oldalt, és hamarabb hoz neked profitot;
  • Elkerülhetőek a kompatibilitási problémák, mivel saját rendszerünkön belül dolgozunk a saját módszereinkkel, ezzel minimalizálva a váratlan akadályokat;
  • Egy landing oldalnál életbevágóan fontos, hogy milyen gyorsan tölt be, prémium szoftvereink segítségével pedig teljesíteni tudjuk a modern kori elvárásokat e téren;
  • Kész landing oldalad állandó szakértői felügyeletünk alatt lesz, így az esetleges hibákat villámgyorsan észleljük és elhárítjuk, nem neked kell telefonálgatnod technikai segítségnyújtásért.

A landing oldalad az upl.hu/vallalkozasodneve címen lesz elérhető, így a látogatóid nagy része észre sem fogja venni, hogy nem a Te oldaladon jár éppen.

Mert NEKED olyan
landing oldal kell,
ami...

Rosszul gondoljuk?

a csomag tartalma, ami
upgradeli kampányaidat

1

pont, ahogy elképzelted

Te ismered legjobban a saját igényeidet, így minden esetben egy online konzultációval felmérjük, mire van szükséged. Nem vaktában lövöldözünk, aztán utólag módosítgatunk a te károdra.

A landing oldal designjának elkészítésekor kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy 100%-ban passzoljon a vállalkozásod arculatához. A tartalmi részeket a célközönségedre optimalizáljuk, hogy a legnagyobbb konverziót érhessük el.

komplex rendszer egy csomagban

Megkapsz mindent, ami egy eredményes landing oldalhoz kellhet. Biztosítunk saját felületet, így nem kell felesleges biztonsági kockázatokkal számolnod.

A projekthez szükséges grafikai elmeket teljes egészében elkészítjük, profi és telefon-kompatibilis designt kapsz.  Marketingpszichológiai módszereken alapuló oldalstruktúrát és értékesítési szövegírást alkalmazunk, a maximális konverzió elérése érdekében.

A landing oldaladat követőkódokkal látjuk el, hogy a látogatói adatok könnyen gyűjthetőek és értelmezhetőek legyenek a további optimalizációért.

2

3

kibővített segítségnyújtás

A landing oldalad védelmét és gyorsaságát prémium szoftverek segítségével tudjuk garantálni, ezzel csökkentve minimálisra a biztonsági kockázatokat és a bevételelesést esetleges leállás miatt. 

A saját tárhelyünkön kezelt oldalakhoz villámgyorsan hozzáférünk, így azonnal tudunk cselekedni egy esetlegesen fellépett hiba ellen, nem szükséges engedélyekre és belépési azonosítókra várnunk.

Bárminemű kérdésre vagy változtatási kérelemre pillanatok alatt tudunk érdemben reagálni online, hogy neked a legkényelmesebb legyen.

ha ennél is
többet szeretnél

Előfordul, hogy az alapcsomag nem elég, és ránk bíznád a kampányod többi részét is. Állunk rendelkezésedre!

Elkészítjük a teljes kampányodat, Facebook, Instagram hirdetésekkel. A hirdetés szövegét, képét és a közönség célzását is profi szinten teljesítjük, neked csak az ajánlatot kell kitalálnod.

Listaépítésre és több lépcsős értékesítésre alkalmas email marketinget, illetve letölthető anyagokat (PDF) is kérhetsz tőlünk érdeklődő- és később vevőszerzés céljára.

Ha az alapcsomagba tartozó 2 hónap ingyenes üzemeltetés nem elég a landing oldaladhoz, további hónapokra is tudjuk biztosítani szolgáltatásainkat.

A kiegészítő ajánlatok igénybevételét az online konzultáción tudod nekünk jelezni.

+

így fogunk
együtt dolgozni

Online konzultáció

Kb 30 perc alatt felmérjük az igényeidet. Megbeszéljük a kampány részleteit, egyeztetjük az elképzeléseinket design terén, és összeszedjük a szükséges adatokat a promótálni kívánt termékről. Végül egy komplett és részletes árajánlatot adunk.

In progress...

Az előzetesen megbeszélt kritériumok szerint elkészítjük landing oldaladat saját felületünkön. Az összes design elemet és tartalmat aszerint állítjuk elő, hogy a legjobban teljesítsen és hozza a kívánt konverziós számokat. Ez mindössze 48 órát vesz igénybe!

Projekt átadása

A kész landing oldalad linkjét és a követőkódokat átadjuk, amit csak be kell illesztened a kampány hirdetéseibe. Megbeszéljük a továbbiakat, a projekt élettartamát és az esetleges kiegészítéseket.

Bonyolult? Nem!
Gyors? Igen!

Nekik már segítettünk
üzleti céljaik elérésében

Miért hinnél nekünk? Higgy a szemednek és a fülednek!

Számunkra rettentően fontos az ügyfeleink elégedettsége, így a visszajelzésekre nem csak büszkén nézünk, hanem keressük bennük a lehetőséget a fejlődésre. Nézd meg, mit mondanak rólunk korábbi ügyfeleink, és döntsd el Te magad, hogy szeretnél-e az Ő táborukba tartozni.

Videó lejátszása
"Elképesztő eredmények..."
5/5

Te leszel a következő elégedett ügyfelünk,
vagy a konkurensed?

Büszkén mutatjuk be:
új Upgraded
Bulletproof garanciánkat

Megbolondultunk? Továbbfejlesztettük korábbi Bulletproof Garanciánkat, minden kockázatot átvállalunk! A közös munka nem hazárdjáték, ha nem teljesítjük, amit ígérünk, szó nélkül visszafizetünk mindent, egy héten belül. És pont.
Őrülten hangzik? Az is, de bevállaljuk!

BulletproofGarancia

Garantált 48 óra

Az árajánlat elfogadásától és az eső részlet kifizetésétől számítottan 48 órán belül elkészítjük landing oldaladat

Maximális támogatás

Hétköznap 12, hétvégén 24 órán belüli válasz email a projekt időtartama alatt

Ha nem tetszik: visszafizetés

Elégedetlenség esetén teljes visszatérítést kapsz

100% biztonság
0% kockázat

Nem csak a munkadíjat, de az egyéb költségeket is visszafizetjük

Nincs kérdés, nincs apróbetű

Nem fogunk akadékoskodni, vagy titkos záradékokra hivatkozni

Maradtak még kérdéseid?

Foglalj ingyenes konzultációs időpontot és tedd fel őket ott, vagy nézd meg, hátha már válaszoltunk rá:

Hogyan és mikor tudok fizetni?

Az árajánlattal egyszerre küldünk egy elektronikus díjbekérőt, amit átutalással tudsz kifizetni. Két részletben kérjük el a projekt teljes árát: 40%-ot előre, 60%-ot a projekt átadásakor.

Mennyi időt vesz igénybe a landing oldalam elkészítése?

Alapesetben az első részlet kifizetésétől számított 48 órán belül megkapod a kész landing oldalad linkjét. Természetesen ez változhat, ha különleges kéréseid vannak, amik megnövelik az elkészítési időtartamot.

Hol találom majd meg az elkészült landing oldalamat?

Erről minden esetben emailben értesítünk, de általánosságban az ulp.hu/vallalkozasodneve, vagy az általad kért címen.

Landing oldal 48 óra alatt

Biztonsági kockázatok nélkül

Reszponzív, modern design

Marketingpszichológia alapú felépítés

Karbantartott és felügyelt tárhely

A Te igényeidre szabva!

Tedd meg a következő lépést a profitábilis kampányaidért:
kérj ingyenes online konzultációt

Add meg a kért adatokat, és jelentkezz a zöld gombra kattintva az ingyenes online konzultációnkra. Egy 30 perces beszélgetés alatt kitaláljuk, milyen landing oldalra van szükséged, hogy a legtöbbet hozhasd ki kampányaidból, és átvesszük a fő tartalmi, design pontokat.

Arrow 4

Kattints a Neked megfelelő időpontra, és foglald le az ingyenes konzultációt!

30 percben megbeszéljük

Közösen kitaláljuk, hogyan hozhatod ki a maximumot online kampányaidból egy landing oldal segítségével

Nincs elköteleződés

Ha a beszélgetés végén úgy gondolod, hogy nem tudnánk neked hasznot termelni, egyszerűen elköszönünk, nem erőltetjük le a torkodon az ajánlatunkat

Helyfüggetlen, 100% online

Nem kell átutaznod a fél országot, csak a laptopodra vagy a telefonodra lesz szükséged, a konzultáció teljes egészében online zajlik

április 2024
hét ked sze csü pén
12345
89101112
1516171819
2223242526
2930123

*Az időpont kiválasztása után add meg elérhetőségeidet, és a zöld gombra kattintva lefoglalhatod a konzultációt. Az időpont lefoglalása egy 0 Ft-os termék megvásárlásával lehetséges, amihez SEMMILYEN kártyaadatot nem kell megadnod.
A megadott email címre semmilyen promóciót nem founk küldeni, csak a kapcsolatfelvétel miatt szükséges.
A konzultáción való részvétel nem jelent vásárlási kötelezettséget.

u.i.: Most komolyan, mi tart vissza attól, hogy új bevételi szintre emeld online kampányaidat? Ha ezen az oldalon jársz, valószínűleg már olvastál a landing oldalak jelentőségéről az online marketingben, ezért ezt nem is részletezném tovább.

Az Upgraded Landing Page ajánlatunkkal úgy szerezheted meg minden előnyét egy landing oldalnak, hogy közben nem kell vállalnod a biztonsági kockázatát annak, hogy kiadod a weboldalad hozzáférési adatait, a konzultációk 100% online zajlanak, így utazgatnod sem kell.

48 óra alatt kapsz egy kész, marketingpszichológiai alapokra épült, modern és reszponzív landing oldalt, aminek a karbantartását is mi vállaljuk!

Upgraded Bulletproof Garanciánknak köszönhetően még akkor sem jársz rosszul, ha nem tetszik a végeredmény, mert teljes egészében visszakapod a pénzedet.

Szerintünk ilyen egy jó ajánlat!

u.u.i.: Ha már eddig legörgettél és elolvastad, szeretném megkönnyíteni a dolgodat, ezzel a lenti nagy zöld gombbal visszakerülsz az időpontfoglaló táblázathoz!

×
×

Cart