Projekt: Mainstream Alter

Kristóféknak a projekt elkezdése előtt is megvolt a vásárlóközönségük, de szerettek volna új szintre lépni, és egy saját webshopot indítani. A számos termékük és a későbbi növekedés érdekében egyértelmű volt, hogy egy komplex, a modern elvárásoknak minden tekintetben megfelelő webshopra van szükségük, aminek az arculatát a saját egyedi stílusukhoz kell igazítani, hogy tükrözze a Mainstream Alter hangulatot.

A webshopot teljesen a nulláról készítettük el, miközben folyamatosan kommunikáltunk velük a designnal és az egyéb funkciókkal kapcsolatban.

Egy modern, letisztult, ugyanakkor “alternatív” elemekkel feldobott webshopot kértek, ahol könnyen és gyorsan adhatják fel rendelésüket a vásárlóik.

Az együttműködés a webshop sikeres átadásával lezárult, de büszkén mondhatjuk, hogy mindenféle hirdetés nélkül is sikerült bezsebelniük egy megrendelést, még mielőtt megnyitották volna a shopot.

Kovács Kristóf
Kovács Kristóf
mainstreamaltershop.hu
Tovább olvasom
Egy újonnan induló ruhamárka kértünk weboldalt. Amit leginkább ki tudnék emelni, az a kreatív anyagokban különösen magas hozzáadott érték, ami szerintem ritkaságszámba megy. Teljes mértékben elégedett vagyok a végeredménnyel, és csak ajánlani tudom mindenkinek.